Η εταιρία “ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε”, δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών από το 1988. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο πανελλαδικά, μας ώθησε (σε συνεργασία με ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών), στην δημιουργία ενός πρωτοποριακού ηλεκτρονικού καταστήματος με μηχανή αναζήτησης ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας όλων των κατασκευαστών όπως : MERCEDES-MAN-VOLVO-SCANIA-DAF-IVECO-UNIMOG.


Τα στελέχη της εταιρείας αποτελούν τους άξιους συνεχιστές, δεύτερης γενιάς, οι οποίοι με συνέπεια και αξιοπιστία συνεχίζουν το έργο των ιδρυτών. Η πολυετής εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε καλά τι είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας και να του παρέχουμε αυτό ακριβώς που επιθυμεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


Οι οικονομικές λύσεις και η κοινωνική ανάγκη που προέκυψε στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ώθησε την εταιρεία μας στην εισαγωγή από τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών-λιπαντικών όπως : SACHS-LUK-FEBI-MANN FILTER-MONROE-FAG-BOSCH-CONTINETAL-ERTLAGER-LIQUI MOLY κ.α προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες μας.


Το εξειδικευμένο προσωπικό και η μεγάλη γκάμα του ηλεκτρονικού καταστήματος antallaktikaontrucks.gr, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 800τ.μ ,είναι στην διάθεση των πελατών της για την γρηγορότερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση και σας υποσχόμαστε μια τέλεια συνεργασία.


 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


*Το κατάστημά μας διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για MERCEDES & MAN ΦΟΡΤΗΓΑ για το οποία εξυπηρετήστε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.